Pop van Pollewop

Pop van Pollewop

De opdracht

Mijn zus, Anna Henkes, heeft dit jaar haar eigen bedrijf opgericht: Pop van Pollewop. Anna maakt poppen van natuurlijke materialen en verkoopt deze via Instagram en Facebook. Alle poppen zijn uniek en krijgen een eigen karakter. Onder andere door samen met de toekomstige eigenaar van de pop de kleur van de huid, het haar en de ogen te kiezen.

Anna vroeg aan mij of ik haar kon helpen met social media en het maken van een logo. Dit vond ik hartstikke leuk om te doen, dus ik ben hier gelijk mee aan de slag gegaan. Voor Anna heb ik een logo gemaakt, verschillende instagram stories en een ansichtkaart voor bij de bestellingen. Verder help ik Anna met teksten schrijven voor de instagram en facebook posts en het meedenken over de visuele content van de social media van Pop van Pollewop.

Hieronder de producten die ik voor Anna heb gemaakt. Ben je benieuwd naar alles? Neem een kijkje bij Pop van Pollewop.

Logo Pop van Pollewop
Ansichtkaart voorkant
Ansichtkaart achterkant
Verschillende Instagram stories